— lunsj i Oslo til din bedrift —

Pizza til lunsj i din bedrift

Oppskriften på hvordan en kan lage en liten og koselig pizzalunsj til sin bedrift i Oslo. Lunsj kan være også en måltid mange vil glede seg til !

Visste du at det hakkes totalt 30,330 tonn tomater daglig i Norge. Det spises kjøttdeig for å lage pizza  bedrifter? Eller kyllingkjøttdeig hvert år for å lage deilige lunsj-målteider?

Mange sekretærer sliter med å få disse kjøttprodukter, frossen pizza, brød produkter, ost, smør, spekemat, kjøttpålegg og drikkevarer til sin bedrift i Oslo. Sliter din bedrift også å tilbrede en deilig lunsj til sine ansatte i Oslo?

Hva du spiser og drikker påvirker helsen din spesielt når du er i bedriften din fordi vi tilbringer over 3 del av døgnet på jobben og derfor er det vikitig å vite hva en spiser i lunsjpauser.Mer økonomisk
For å ha det mer økonomisk av innkjøp av dagligvarer / matvarer / lunsj-ingredienser til din bedrift, må du betrakte flere faktorer.

- hvor mye tid bruker en for å handle matvarene/ dagligvarene eller lunsj-produkter?

- hovr langt er det til nærmeste matvarebutikk? Er det bilture å tenke? Er det spasertur for å hente lunsj-produkter?

Hvor stor er din bedrift? Hvor mange ansatte som skal spise? Jo, større bedrift og flere ansatte, jo mer produkter som skal kjøpes inn hverdag.


Husk at neste gang du vil bestille lunsj ingredienser til din bedrift i Oslo, så kan du ta kontakt med oss :-)

Du kan søke på nett for "dagligvarer på nett" eller klikk på linken for lunsj levering i Oslo.

Her følger en liten oppskrift til å lage en deiglig pizza til fredagskos.


pizzalunsj oppskriften

1. Lag deigen for pizza først. Rør ut gjæren i lunkent vann. Olje, salt, og mel. Brønnen la den heve til dobbel størrelse, elt deigen.
2. Brown biff i olje over høy varme i to omganger. Ja hakke i en kjele.
3. løk, hvitløk, tilsett tomatpuré, tomater, vann, salt og pepper. La det småkoke i ca 10 minutter til den tykner. Legg basilikum.
4. Rull ut deigen. Bruk den over en bakepapir-dekket stekebrett og spre sausen over det. dryss med revet ost og pepper.
5. Stek pizza i ovnen i ca 20 minutter ved 225 ° C.
Vi kan tilby levering alle ingredienser av lunsjpizzaen til din bedrift i Oslo. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.